ontdek onzeDiensten

De digitale transformatie van je bedrijf versnellen,
van bedenken tot realiseren.


Applicatie ontwikkeling

MULTI-PLATFORM APPLICATIES IN DE JUISTE TECHNOLOGIE

Het overgrote deel van ons team zijn rasechte ontwikkelaars. Doordat we verschillende technologieën en frameworks onder de knie hebben, hebben we de luxe om steeds de meest passende te kiezen. In het type projecten hebben we geen voorkeur: websites, e-commerce platformen, realtime applicaties, mobiele apps...


API ontwerp

BESTAANDE DATA AGGREGEREN EN ONTSLUITEN UIT DE BACKEND SILO'S

Praat je CRM niet met je boekhoudpakket of je ERP niet met de webshop? Wij worden net warm van het in kaart brengen van al die data en ze zo te structureren dat ze bruikbaar wordt voor andere of nieuwe touchpoints. Met een moderne REST of Graph API is het mogelijk om data op te halen, te combineren, te verrijken en aan te bieden.


Product owner

SCOPE UITWERKEN, BEHEREN EN OPVOLGEN

Wat moet er gebouwd worden en wat is daarvoor nodig? Met de conclusies van workshops gaat de Product owner (PO) aan de slag om een set aan user stories te schrijven. Deze functionele en/of technische beschrijving bepaalt het kader van het technische traject. Tijdens het technische traject bewaakt hij de scope en de haalbaarheid en volgt hij de planning nauwgezet op. Nadien blijft hij aanspreekpunt nummer één voor nieuwe uitbreidingen en ideeën.


Programma manager

ALLE NEUZEN IN DEZELFDE RICHTING

Geen ervaring met technische trajecten? Meerdere partijen rond tafel? De Programma manager (PMM) zorgt voor de coördinatie en opvolging van de planning, deadlines en afspraken in complexe trajecten. Als onafhankelijke partij, is hij ideaal geplaatst om overkoepelend te werken en de verschillende teams aan te sturen. De technische achtergrond laat hem toe om inhoudelijk mee te kunnen discussiëren.


E-commerce

HET KLUWEN VAN E-COMMERCE ONTWARD

Je offline business omzetten naar online business? Je bestaande e-shop naar het volgende niveau? We zetten onze ervaring in dit type van trajecten in om je te begeleiden door de technische en logistieke keuzes die bij online verkoop komen kijken. Het gaat tenslotte om meer een product met een “koop”-knop. Integratie van logistieke partners, betaalterminals, ERP- en boekhoudpakketten...


Coaching

AANSTUREN EN OPLEIDEN

Werk je al met een technische partner, maar heb je zelf geen IT manager in huis? Het is niet altijd evident om zonder technische kennis aan een digitaal traject te beginnen, laat staan er één te begeleiden. Als deel van onze missie nemen we het voortouw in dat type projecten waar je zelf niet de nodige ervaring in hebt. Daarnaast zijn we ervaren in het selecteren en opleiden van technische mensen, waardoor je geleidelijk aan een intern team kan uitbouwen.


Service design

EEN JUISTE CUSTOMER EXPERIENCE OP HET JUISTE MOMENT

Ideeën voor een digitaal traject? Al van in de conceptuele fase werken we ondersteunend/verrijkend door adhv gerichte oefeningen nieuwe inzichten te creëren. Tijdens de no-nonsense workshops brengen we de stakeholders (intern en extern) in kaart, ontwerpen we customer journeys of service blueprints. Om voorbereid te zijn op het technische traject onderzoeken we de huidige touchpoints en technische infrastructuur.


Overtuigd van onze aanpak?