Kampas.be, het digitale platform waar jeugdgroepen hun verblijfslocatie in Vlaanderen vinden.

Centrum Voor Jeugdtoerisme (CJT) kwam bij Take The Lead aankloppen met een missie om de twee bestaande websites, jeugdverblijven.be en zelfkook.cjt.be, te vervangen naar één modern digitaal platform. Een nieuwe omgeving die in eerste plaats mee kan groeien met de verwachtingen van jonge boekers én de uitbaters van verblijven. Een technisch project waar we maar al te graag onze schouders wilden onder zetten.

Deze vernieuwing was een opportuniteit om nieuwe mogelijkheden te introduceren in een aantrekkelijk en speels eigentijds design.

Wist je dat Kampas een samentrekking is van kompas en kamp? Overigens klinkt het ook leuk en kan iedereen er zijn eigen aanvulling aan geven.

Ga naar kampas.be

Voor de jeugdverenigingen

Groepen willen een overzicht van alle mogelijke locaties en willen meteen kunnen zien of een locatie beschikbaar is. Up-to-date bezettingskalenders zijn dus een belangrijke feature.

Via het review-systeem kunnen groepen ervaringen over verblijven delen met anderen verenigingen.

Via de krachtige zoekmachine wordt er rekening gehouden met de verschillende wensen van een groep (capaciteit, begin- en einddatum, locatie, etc).

Het boekingsproces is transparant en gebruiksvriendelijk. Bovendien kunnen boekingen beheerd worden door meerdere leden van één jeugdgroep. Via de ledenmodule kunnen leden toegevoegd worden als beheerders.

Voor de uitbaters van verblijven

Elke uitbating krijgt een account op kampas.be. In de ingelogde omgeving zit je in een overzichtelijke cockpit van Kampas.

Een uitbater bepaalt zelf hoe een accommodatie aan de jeugdgroepen gepresenteerd zal worden, via een gebruiksvriendelijke beheermodule kunnen eigenschappen, foto's, prijzen, voorwaarden en zo veel meer aangepast worden.

Via de boekingsmodule zit je als uitbater aan de knoppen om entiteiten te verhuren. Online boekingen kunnen doorheen het volledige proces makkelijk opgevolgd worden, van aanvraag tot eindafrekening.

Onder de motorkap

Via de krachtige zoektechnologie Elastic Search wordt het kinderspel om eenvoudig het juiste verblijf terug te vinden.

Filteren kan eenvoudig doormiddle van facet filters. Bovendien kan de weergave van de verblijven aangepast worden naar een kaartweergave.

De hosting wordt verzorgd door het schaalbare cloud container platform van onze partner DeltaBlue. We zijn in staat om zowel vertikaal als horizontaal te schalen op piemomenten.

De applicatie is gebouwd met het PHP-framework Symfony. Volgens de regels van de kunst met unit tests in PHPunit.

Meer weten over deze case?

Plan een vrijblijvende afspraak met ons.