Applicaties op maat

Heb je een specifieke business case of complexe technologische uitdaging? Ons ervaren team heeft genoeg kilometers op de teller om het te landen.

Sterk in maatwerk applicaties

Bij Take The Lead zit technologie in ons DNA. Het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties is onze expertise. We creëren SaaS-producten, marktplaatsen, en apps die essentiële bedrijfsprocessen ondersteunen. Bovendien integreren we deze applicaties naadloos met jouw bestaande IT-systemen.

Applicaties volgens de regels van de kunst

Bij ons leggen we de lat hoog. Onze teams zijn zo opgezet dat ze release management nauwlettend in de gaten houden. Onze applicaties worden ontwikkeld met geïntegreerde testframeworks (zoals unit testing). Geen enkele functie verlaat ons proces zonder een peer review.

Digitaliseren van jouw organisatie

Is jouw bedrijf toe aan een digitale transformatie? Merk je dat je momenteel sterk afhankelijk bent van verschillende systemen en dat samenwerken met verschillende mensen steeds lastiger wordt? Wij kunnen je helpen. We analyseren jouw bedrijfsprocessen en transformeren ze naar gebruiksvriendelijke applicaties, waardoor efficiëntie en samenwerking worden bevorderd.

Op maat van de doelgroep

Een bedrijfsproces omvat vaak verschillende personen of afdelingen, elk met hun eigen taken en perspectieven. Een gebruiksvriendelijke applicatie houdt rekening met deze context. De schermen en navigatie kunnen worden aangepast aan de behoeften van de ingelogde gebruiker, waardoor een meer gepersonaliseerde en efficiënte gebruikerservaring ontstaat.

Digitale transformatie met begeleiding en advies

Het implementeren van een digitale toepassing brengt verandering met zich mee binnen jouw organisatie. Het is cruciaal om de juiste stakeholders erbij te betrekken en rekening te houden met change management bij de uitrol van deze nieuwe oplossing. Hier kunnen we ook bij ondersteunen. Onze product owners zorgen ervoor dat iedereen wordt betrokken tijdens de analyse workshops, waardoor een soepele overgang en acceptatie van de nieuwe oplossing worden bevorderd.

Plan een afspraak.

Wil je meer weten over onze expertise?