Cases


Recrutering voor (vrijwillige) brandweer

Deze zomer (2016) lanceerde de Vlaamse Overheid een campagne rond de recrutering van brandweer. TTL hielp om vacatures en opleidingen aan te bieden via een nieuw platform. De data komt vanuit een externe database en spreken we aan via een API. Daarnaast zetten we enkele geautomatiseerde mailings op.

Bekijk project

Innovatietraject bij Zorgbedrijf Antwerpen

Samen met de communicatiepartner heeft TTL een reeks digitale concepten uitgewerkt die senioren moet aanmoedigen om digitaal te omarmen. De concepten helpen hen enerzijds om sneller en efficiënter met Zorgbedrijf Antwerpen te communiceren over hun dossier en anderzijds zullen klanten makkelijker met elkaar in contact kunnen komen. TTL levert de product owner en programmamanager doorheen de technische trajecten.

Cultuur met een grote K

Het cultuurhuis Kaaitheater uit Brussel heeft jaarlijks tientallen producties en festivals op verschillende locaties. TTL hielp niet enkel met de technische realisatie van de nieuwe website, maar zorgde ook voor de integratie met het ticketing platform. Door de krachtige zoekmotor, is elke voorstelling eenvoudig terug te vinden.

Bekijk project

E-commerce voor Overstock Garden én Overstock Home

TTL is de technische partner die Overstock ondersteunt in het bouwen en onderhouden van hun e-commerce platformen. Achterliggend integreert het platform met hun ERP-pakket en DAM-systeem. Dit zorgt ervoor dat business en marketing het platform kunnen aansturen vanuit de reeds aanwezige tools.

Bekijk project

Communicatiekanaal voor Acerta Consult

Gespecialiseerde consultancy leveren aan klanten is de belangrijkste focus van Acerta Consult. Ze zijn in verschillende domeinen actief en er was een duidelijke nood om te kunnen communiceren naar hun doelgroepen. De cases en persberichten hebben nu een plaats gekregen. We verzorgden de conceptuele en technische begeleiding tem de effectieve bouw van het platform.

Bekijk project

Online verkoop en configuratie bij X2O

Als technische partij bouwen en ondersteunen we het X2O e-commerce platform. Gebruikers hebben de mogelijkheid om hun ideale badkamer samen te stellen. Het is bij een online configurator belangrijk dat er zonder tussenkomst van een verkoper alle vereiste onderdelen worden gekozen. De informatie, afbeeldingen en prijzen komen uit achterliggende systemen, waardoor het dagdagelijks beheer gecentraliseerd is.

Bekijk project

Requestsysteem voor Jorosoft

Vandaag komen klanten van Jorosoft terecht op het vernieuwde requestsysteem, ontworpen en gebouwd door TTL. Terwijl de achterliggende software behouden bleef, werd de volledige voorkant herbouwd in Angular2. Het resultaat is een snellere, modernere en intuïtievere interface. De data wordt aangeleverd adhv REST API’s.