Leads genereren met landingspagina's via een CMS

Het genereren van leads via landingspagina's met behulp van een CMS is een effectieve strategie. Met een CMS (Content Management System) zoals Storyblok kun je eenvoudig landingspagina's maken en beheren om potentiële klanten aan te trekken en gegevens van hen te verzamelen.

Trotse partner van Storyblok

Storyblok is een Content Management Systeem (CMS), waar we al heel lang op vertrouwen. Het heeft alle eigenschappen die we verwachten van een CMS. Zoals gebruiksvriendelijke ingave, configureerbaarheid van content types, meertaligheid, aandacht voor SEO en een krachtige API.

Jouw content in de cloud

Organisaties en bedrijven beschikken vaak over een schat aan informatie die ze op een gestructureerde manier willen beheren en delen. Een effectieve aanpak hiervoor is het gebruik van een CMS (Content Management System), waarbij de gegevens worden onderverdeeld in verschillende contenttypes, zoals evenementen, vacatures, persberichten, enzovoort. Deze aanpak vereenvoudigt niet alleen de gegevensinvoer, maar brengt ook structuur aan in de informatie.

Distributie van je content

Met beveiligde en krachtige API's kunnen andere platforms zoals je webshop, website en andere applicaties eenvoudig toegang krijgen tot jouw data. Hierdoor kun je alle content beheren vanuit één centrale locatie en maximaliseer je de herbruikbaarheid ervan, of het nu gaat om marketingcampagnes of e-commerce.

Meertaligheid ingebakken

Je kunt vertaalbureaus inschakelen om de vertalingen te verzorgen, waarbij je hen toegang geeft tot specifieke secties van je content binnen het CMS. Op die manier kunnen ze efficiënt samenwerken aan de vertalingen zonder toegang te hebben tot andere delen van het systeem.

Plan een afspraak.

Meer weten over onze CMS-expertise?