YGO

Een Shopware B2C platform met integraties naar ERP en PIM.

Wie is Ygo?

Ygo is een meubelconcept in Lier. Met meer dan 12.000m² aan wonen, slapen en decoratie, vind je bij YGO Interieur & Accessoires zonder twijfel jouw ding. Ze werken volgens het principe: Kiezen. Kopen. Meenemen. Dit houdt in dat ze zoveel mogelijk in voorraad hebben. In hun groot afhaalmagazijn aan de overkant van de winkel kan je vaak meteen na aankoop jouw nieuwe aanwinst ophalen.

Onder de motorkap

De integratie tussen Microsoft Dynamics 365 Business Central en een e-commerce pakket biedt bedrijven de mogelijkheid om hun operationele processen te stroomlijnen en hun online verkoopinspanningen te optimaliseren. Door Business Central te koppelen aan een e-commerce platform, kunnen bedrijven naadloos orders beheren, voorraadniveaus synchroniseren en klantgegevens centraliseren. Deze integratie maakt real-time informatie-uitwisseling mogelijk, waardoor bedrijven beter in staat zijn om de vraag te voorspellen, voorraadtekorten te voorkomen en een verbeterde klantervaring te bieden.

Door Akeneo te koppelen aan een e-commerce platform kunnen bedrijven hun productcatalogus automatisch synchroniseren, waardoor consistentie en nauwkeurigheid worden gegarandeerd. Deze integratie verbetert niet alleen de efficiëntie van het productbeheer, maar stelt ook bedrijven in staat om sneller nieuwe producten op de markt te brengen.

Het optimaliseren van afbeeldingen in een e-commerce context verbetert de prestaties van de website door de laadtijd te verkorten, waardoor gebruikers sneller toegang hebben tot productpagina's. Dit resulteert in een verbeterde gebruikerservaring en verhoogt de kans op conversies, aangezien klanten minder snel afhaken door lange laadtijden. Bovendien kan het optimaliseren van afbeeldingen de positie van de website in zoekmachines verbeteren, omdat snellere laadtijden een belangrijke factor zijn voor zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Wil je meer weten over deze case?

Plan een afspraak.