Op zoek naar een e-commerce partner met pragmatische aanpak?

Wij zijn Take The Lead. Met onze focus op e-commerce hebben we ondertussen al aardig wat kilometers op de teller staan. Nood aan B2B, B2C of D2C oplossing? Daar kunnen we mee helpen.

Bij de keuze van onze e-commerce technologie hebben we de lat hoog gelegd. Wij geloven dat zo’n platform niet simpelweg een online-verkoopkanaal moet zijn, maar wel een draaischijf waarmee verschillende nieuwe opportuniteiten mogelijk worden gemaakt. Alles staat in het kader van jullie ROI.

Wij kiezen voor Shopware. Een platform dat via zijn moderne API-architectuur klaar is voor de toekomst. Eenvoudig in gebruik en flexibel aanpasbaar.

Recente cases

B2B-klantenportaal

Voor onze klant Livwise hebben we een klantportaal gekoppeld met onder andere Business Central. Via een self-service portaal kunnen B2B-klanten zelf bestellingen plaatsen en andere taken zelf uitvoeren (prijslijsten downloaden, wisselstukken bestellen, etc.)

B2B-bestelplatform

Het hoofddoel was het ontzorgen van de Customer Service. Via een Shopware B2B-platform kunnen de eindklanten zelf aankopen plaatsen. De uitdaging hier was de unieke persoonlijke klantbenadering vertalen in een digitaal platform. Advies geven en persoonlijke aanpak zijn hun kenmerk.

Contacteer ons voor een offerte

Take The Lead HQ

Straatsburgdok Noordkaai 21 b17
2030 Antwerpen

03 375 50 33
info@takethelead.be

BE0645912211

Stuur ons een bericht