Wil je een B2C-webshop bouwen?

Dan ben je alvast aan het juiste adres. Met onze pragmatische aanpak kunnen we je adviseren en begeleiden van A tot Z. We helpen onze klanten met de bouw van de webshop en het uitrollen van het ideale e-commerce landschap.

We denken graag mee over

SEO-vriendelijke landingspagina's zijn geoptimaliseerd met relevante zoekwoorden en zoektermen, waardoor ze hoger kunnen ranken in zoekmachines zoals Google. Door gerichte landingspagina's te maken die zijn geoptimaliseerd voor specifieke zoektermen of doelgroepen, kun je de kans op conversies vergroten. Een CMS stelt je in staat om snel nieuwe landingspagina's te maken en A/B-tests uit te voeren om te bepalen welke versies het beste presteren.

We zorgen ervoor dat je e-commerce website responsief is en goed werkt op verschillende apparaten en schermformaten, inclusief desktops, laptops, tablets en smartphones. Dit zorgt voor een consistente en gebruiksvriendelijke ervaring, ongeacht het apparaat dat gebruikt wordt.

Snelle laadtijden zijn essentieel voor een goede gebruikerservaring en kunnen ook bijdragen aan een betere ranking in zoekmachines. We optimaliseren de laadtijden van je website door afbeeldingen te comprimeren, scripts te minimaliseren en cachingstrategie te gebruiken.

Laten we gezamenlijk onderzoeken hoe we de conversie en ROI van jouw e-commerce kunnen optimaliseren. Wellicht kunnen we nieuwe concepten testen of de bestaande strategieën verfijnen.

Door een loyaliteitsprogramma en klantenkaartfunctionaliteit te integreren in je e-commerceplatform, kun je de klantloyaliteit versterken, herhaalaankopen stimuleren en een (meer) waardevolle relatie opbouwen met je klanten. Van van puntengebaseerde beloningen tot VIP-programma's en cashback-opties.

We zorgen ervoor dat je e-commerceplatform naadloos integreert met andere belangrijke systemen binnen je IT-landschap, zoals voorraadbeheer, CRM (Customer Relationship Management), ERP (Enterprise Resource Planning) en boekhouding. Dit zorgt voor efficiënte datastormen. We maken gebruik van API's en integratiemogelijkheden om verbinding te maken met externe systemen, diensten en platforms. Dit maakt het gemakkelijker om nieuwe functies toe te voegen, externe tools te integreren en samen te werken met partners en leveranciers.

Van het opzetten van een online winkel tot het aantrekken van klanten en het beheren van voorraad, Take The Lead staat klaar om je te begeleiden door het doolhof van e-commerce. Geen vraagstuk is te complex voor ons.

Cases

Gero wonen Shopware & Akeneo

Gero wonen

Bristol Shopware & Akeneo

Bristol

Meguiar's Shopware & Akeneo

Meguiar's

Buiskoppelingshop Shopware & Akeneo

Buiskoppelingshop

Plan een demo

Tijdens de demo zullen we je laten zien hoe ons B2B self-service portaal werkt en hoe het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. We zullen de belangrijkste functionaliteiten demonstreren, zoals het het plaatsen van orders, het beheren van gebruikersrollen en rechten, etc.