E-commerce replatforming

Wil je omschakelen van je huidige e-commerce pakket naar Shopware? Of ben je uit de mogelijkheden van je huidige e-commerce omgeving gegroeid? Wij hebben ervaring met e-commerce replatforming en migraties.

API-first

Een API-first aanpak bij e-commerce replatforming houdt in dat je begint met het ontwerpen en ontwikkelen van de API's voordat je de gebruikersinterface wisselt. Dit betekent dat de backend, inclusief alle services en functionaliteiten, wordt blootgesteld via API's die vervolgens kunnen worden gebruikt door verschillende front-end kanalen, zoals webapplicaties, mobiele apps, en andere interfaces.

Omnichannel

Een e-commerce replatforming biedt de kans om ineens na te denken over een omnichannelbenadering. Omnichannel gaat verder dan alleen het hebben van een online en fysieke winkel; het gaat erom een naadloze ervaring te bieden over alle verkoopkanalen heen, waarbij klanten kunnen schakelen tussen verschillende kanalen zonder hun koopervaring te onderbreken.

MACH architectuur

Het moderniseren van de architectuur van je e-commerceplatform kan aanzienlijke voordelen opleveren op het gebied van schaalbaarheid, flexibiliteit en prestaties.

Internationalisatie

Het implementeren van internationalisatie is essentieel om je bereik te vergroten en klanten over heel Europe of de hele wereld te bedienen.

Geo-locatie

De gebruikerservaring personaliseren op basis van zijn locatie. Bijvoorbeeld: andere content, prijzen, betaalmethodes, verzendopties, etc.

CDN

Een CDN verspreidt en optimaliseert (bijschalen) statische inhoud zoals afbeeldingen om de prestaties en gebruikerservaring van je webshop verbeteren.

Plan een afspraak.

Door over te stappen naar een modernere architectuur en aanpak, kunnen we je e-commerce omgeving toekomstbestendig maken.