Een webshop bouwen met Shopware 6

Shopware 6 is een uniek platform dat zowel B2C als B2B combineert. Het enige platform dat met klanten van klein naar mega groot kan meegroeien. Gebouwd op een moderne architectuur en inzetbaar out of the box of als onderdeel van een best-of-breed e-commerce landschap.

Wij zijn Shopware Gold Partner

Onze expertise strekt zich uit tot diverse e-commerce platformen, waaronder populaire oplossingen zoals Shopware. Met diepgaande kennis van het platform en een bewezen staat van dienst in het leveren van succesvolle Shopware-oplossingen, zijn we in staat om onze klanten te begeleiden bij elke stap van het proces, van planning en ontwerp tot ontwikkeling en implementatie. Of het nu gaat om het opzetten van een nieuwe Shopware-webshop, het aanpassen van bestaande functionaliteiten of het integreren van externe systemen, wij hebben de expertise en ervaring om hoogwaardige e-commerce oplossingen te leveren die voldoen aan de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klanten.

Wat zijn mogelijkheden van Shopware?

Shopware biedt krachtige mogelijkheden voor zowel B2B- als B2C-e-commerce rechtstreeks out of the box, waardoor het een veelzijdige en flexibele oplossing is voor heel diverse business cases.

Shopware staat bekend om zijn 'API-first' benadering, wat betekent dat het platform is gebouwd met een sterke focus op het bieden van krachtige API's voor naadloze integraties met externe systemen en diensten. Bij Take the Lead omarmen we deze API-first benadering en maken we gebruik van de flexibiliteit van Shopware om integraties te realiseren die voldoen aan de unieke requirements van onze klanten. Of het nu gaat om het koppelen van Shopware met ERP-systemen, CRM-software, betaalproviders of andere externe tools, wij hebben de expertise om de juiste API's te gebruiken en naadloze verbindingen tot stand te brengen die de functionaliteit van het platform uitbreiden en verrijken.

Shopware beschikt over een krachtig CMS (Content Management System) waarmee gebruikers prachtige en geoptimaliseerde landingspagina's kunnen creëren, zonder technische kennis, die gericht zijn op SEO-optimalisatie. Met deze extra aandacht voor belangrijke SEO-elementen zoals metadata, URL-structuur en interne linkbuilding, streven we samen om de online zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten, wat resulteert in meer verkeer en betere conversies.

Shopware biedt geavanceerde tools voor zoekmachineoptimalisatie, zoals metadata-beheer, URL-structuren en sitemaps. Er zijn ingebouwde marketing functies voor het beheren van kortingsacties, loyaliteitsprogramma's, en cross- en upselling strategieën.

De administratie interface is intuïtief en gemakkelijk te navigeren, waardoor beheerders producten, bestellingen en klantgegevens efficiënt kunnen beheren.

Van kleine tot zeer grote bedrijven, Shopware kan worden opgeschaald om een groeiend aantal producten, klanten en transacties te ondersteunen zonder prestatieverlies.

Plan een afspraak en maak kennis met alle mogelijkheden van Shopware via een demo.

Shopware
integreren
met

Business Central
SAP S/4 Hana
Exact
Emeubel
Netsuite
Business Central
SAP S/4 Hana
Exact
Emeubel
Netsuite

Cases

Ygo Shopware & Akeneo

Ygo

Kentucky Shopware & Akeneo

Kentucky

Tuindeco International Shopware

Tuindeco International

Bristol Shopware & Akeneo

Bristol

Wat is Shopware?

Een blik op de kernwaarden van het pakket.

Maak een afspraak.

We geloven dat een persoonlijke demo van Shopware jou een beter inzicht zal geven in de mogelijkheden en voordelen van het platform en hoe het jouw bedrijf kan helpen om online succes te behalen.