E-commerce en applicaties

We helpen ambitieuze opdrachtgevers met de uitrol van het ideale e-commerce landschap. We houden ervan om onze tanden te zetten in complexe technologische vraagstukken om zo digitale oplossingen te realiseren.

We adviseren

Laat je bijstaan door onze digitale expertise. Dankzij onze jarenlange ervaring analyseren en doorgronden we jouw situatie. Met ons advies kan je meteen aan de slag om je digitale plannen uit te voeren.

We begeleiden

Heb je hulp nodig om een digitaal traject aan te vangen of op de rails te houden? Wij ontzorgen onze klanten en sturen het schip in de juiste richting. We bewaken de kwaliteit en het einddoel. De communicatie naar alle leveranciers van het digitale traject nemen we op ons. We bekleden dan rollen zoals Product Owner, Scrum Master, Project Manager of Delivery manager.

We bouwen

Je zoekt een digitale oplossing. Wij zorgen ervoor. Na een grondige analyse doen we een projectvoorstel en voeren het uit, van A tot Z in de juiste technische architectuur. Onze ontwikkelaars zijn T-shaped en onderlegd in een reeks technologieën (React, Angular, VueJS, Laravel, Symfony, NodeJS en GOlang).

We leveren multidisciplinaire teams

Tijdelijke nood aan een ervaren technisch team? Ontwikkelaars, analisten of... je kan het zo gek niet bedenken of het zit in onze stal. Stel je eigen team samen in functie van wat je nodig hebt. Het voordeel is dat we op elkaar zijn ingespeeld, wat een efficiëntieboost kan opleveren voor jouw project.

Taking The Lead